Priser

TRYGG & SÄKERT

När du kommer till oss ska du känna dig trygg! Jag är försäkrad med patient/kund försäkring om olyckan skulle vara frammer. Lokalen är handikappvänlig, vi finns på bottenplan.

Du kan ta buss nr 2 till turning torso, eller buss 3 till Malmö Propellergatan Jungmansgatan 18B, Malmö. Kommer du med bil kan du parkera vid Maxi, Lidl, på gatorna runt omkring. Cykel eller promenad går också bra!

Hälsokällan

Prislistan:

Fot och underbensmassage 40 min, friskvård 720:-
Här får du först fotbad. peeling, nagelklippning, riktigt behaglig fot och underbensmassage. Lätt variant

Fot och underbensmassage 55min, friskvård 900:-.
Ta av dig skorna och njut av fotbad, sedan filar jag fötterna, nagelklippning. Sist men inte minst, skön massage!

Fot och underbensmassage med friskvårdspeng: 25 min – 600:-
Fot och underbensmassage. Lätt trötta fötter. Kort och lätt behandling/massage.

Fotvård (ej massage): 40 min – 600:-
Denna behandling är för dig som behöver mindre hjälp med sina fötter. För dig som kommer regelbundet var 6 vecka. Här är behandlingen begränsad till 40 minuter. Har du problemfötter bör du boka in den behandlingen som är på 40 minuter.
Här ingår inte massage!

Fotvård medicinsk: 55 min – 720:-
Medicinsk fotvård utan läkarremiss.
Här börjar jag med att lägga bedövnningssalva om det behövs. Vi fortsätter med fotbad, tar bort förhårdnader med skalpell, klipper naglarna, filar. Avslutar med insmörjning/massage. Inget nagellack.

Fotvård (medicinsk): 25 min – 480:-
25 minuters behandling av olika slag, så som; Vårt-behandling.
Liktornsbehandling. Nageltrångsbehandling. Fot och underbensmassage. Klippning av naglar mm.

Super Lyx fotvård: 85 min – 1000:-
Lyxfotvård är för dig som vill ha lite extra mysigt eller inklusive g-lack. Vi börjar som alltid med fotbad, följt av nagelvård. Skalpell åker fram för att avlägsna förhårdnader, sen är det filens tur. I den mån det är möjligt använder jag endast engångs produkter, för din säkerhets skull! Behandlingen avslutas med massage.